Ние вярваме, че можем да направим нашия свят по-чист и красив! Нашият фокус е насочен към намирането на нови, интересни и качествени козметични марки предлагащи Органична и Натурална козметика. Нека се върнем за момент назад във времето, когато нашите предци са разчитали единствено на природата. По този път поехме и ние! При нас, ще намерите марки, които ще ви направят красиви, чрез благата на природата!

Нашият екип хвърля големи усилия, за да създаде този сайт и да намери подходящи марки за вас и вашето семейство. Към този момент можем да се похвалим, че вече сме Официален вносител на 2 козметични бранда за Органична и Натурална козметика. Надяваме се да оцените нашите усилия и да пробвате тези природни продукти на отлични цени!

Стартирахме Uoga Uoga през 2010 г. Започнахме със създаването на маски за нас и нашите семейства, след това ги предложихме на нашите приятели и приятели на приятели, а след това създадохме първия си не толкова добре изглеждащ електронен магазин… и успяхме! Тогава вярвахме, че натуралната козметика, не трябва да е лукс и всеки трябва да може да си я позволи. И ние все още вярваме.

„Козметиката Uoga Uoga е ефективна, ароматна, забавна и обогатена с балтийски съставки, местни горски плодове, бял кехлибар и билки, масла и др.“

Оттогава винаги сме се стремили да създаваме продукти, които са подходящи не само за еко-богините, които държат на чистите съставки, но и за мъжете и жените, които все още са далеч от мисленето за екологията и планетата. Избират нас, защото козметиката Uoga Uoga е ефективна, ароматна, забавна и обогатена с балтийски съставки: местни горски плодове, бял кехлибар и билки. Нашият умен план е да привлечем възможно най-много хора към нашата светла естествена страна и да създадем вида продукти, които хората обичат да използват, независимо дали предпочитат натуралната козметика или не. И разбира се, те са естествени (тадааа!), което означава – безопасни за вас и вашето семейство.

„Щастливa съм да ходя на работа всеки ден, защото Uoga Uoga не е работа – това е начин на живот. “
Основател на UOGA UOGA – Лена

Ние винаги създаваме продукти без компромис, сякаш са за нас самите. И вие също можете да го почувствате. Никога не тестваме върху животни, а само върху нашите мъже и деца ;). В продължение на десет години разширихме асортимента си: сега създаваме грижа за тялото и декоративна козметика; имаме повече от 100 различни продукта. През това време отворихме 7 магазина на Uoga Uoga и започнахме да изнасяме в повече от 10 страни. Нашият екип е фантастичен и феновете ни се превърнаха в истинска подкрепяща общност.

В “Uoga Uoga” обръщаме голямо внимание не само на ефективното производство на натурална козметика, но и на това как го правим и какви точно съставки използваме. Ценностите на „Uoga Uoga“ обхващат културата на цялата компания и докосват всеки член на екипа. Можем да пишем за нашите ценности с часове, но за да не ви изморяваме, ще се опитаме да бъдем кратки, затова за нас е важно „Uoga Uoga“ да е:

Естествено. Ние работим в тясно сътрудничество с „Soil Association“, за да внедрим и спазваме единния стандарт за натурална козметика „COSMOS Natural“ във всяка стъпка от нашето производство. Ние използваме само тези съставки, които са разрешени за използване в натуралната козметика. Избираме нерафинирани студено пресовани масла от най-високо качество, козметични глини, литовски мед и билки, пресни горски плодове, скъпоценен кехлибар – наричан още златото на Балтийско море, и чисти органични етерични масла. Не използваме никакви синтетични оцветители и аромати, минерални масла, агресивни изкуствени консерванти и други материали, за които се смята, че са вредни за хората или околната среда.

Свежо. Ние произвеждаме продуктите „Uoga Uoga“ ръчно в малки партиди, за да гарантираме, че клиентите винаги получават нашата козметика свежа. Знаете ли, че можете да закупите крем в магазин „Uoga Uoga” или онлайн, който току-що беше направен тази седмица? Ние използваме само няколко меки консерванти, които позволяват натуралната козметика, поради което срокът на годност на повечето ни продукти е доста кратък. Но повярвайте ни – заслужава си!

Вярно. Ние приемаме всичко в “Uoga Uoga” лично и емоцията, която влагаме в нашите продукти, е истинска. Ние отделяме много време и внимание на всеки продукт: внимателно обмисляме формулите и търсим специални съставки, създаваме специални имена, опаковки и понякога дори стихове. Знаем, че нашите клиенти го усещат.

Екологичен. За нас е важно да се грижим за природата, а не да я злоупотребяваме за собствени нужди. Ето защо ние рециклираме отпадъците у дома, в нашите магазини и в производствените съоръжения. Каним нашите клиенти да върнат празните опаковки от продукти и да получат отстъпка за следващия продукт, за да можем да гарантираме, че нашите опаковки са правилно рециклирани. Ние избираме рециклирана хартия за опаковки и рекламни материали. По време на производството се опитваме да пестим енергия и вода. Използваме само биоразградими почистващи течности. Също така се опитваме да сведем до минимум нашия CO 2 отпечатък, като избираме доставчици по-близо до дома и оптимизираме транспорта.

Без жестокост. Ние сме категорично против тестването на козметични продукти или съставки върху животни. Ние не използваме съставки от животински произход, с изключение на пчелен восък и мед, поради което повечето от нашите продукти са подходящи за вегани. Всички четки „Uoga Uoga“ са направени от синтетичен косъм.

Вдъхновяващо . Искаме да вдъхновим хората да живеят в хармония с природата и да ги образоваме по темата за натуралната козметика. През 2014 г. издадохме книга „Правим натурална козметика у дома с „Uoga Uoga“, в която споделихме знанията си за натуралните масла и други съставки и предложихме около 100 рецепти за домашна козметика. Също така се опитваме да вдъхновим други жени в Литва да започнат собствен бизнес, ако желаят, като участваме в различни семинари, насърчаващи жените предприемачи.

HETKINEN е базирана в Турку финландска лайфстайл компания, която създава малки дизайнерски артикули и козметика от борово дърво. Hetkinen е основана през 2018 г. Компанията черпи вдъхновение от финландските гори и дървета. Дизайнерският подход е внимателен и минималистичен. Всичко е направено в хармония с природата.

Мисията на Hetkinen е да доближи хората до природата в тяхното натоварено ежедневие с висококачествени продуктови иновации. Продуктите на Hetkinen се продават в над 40 страни и компанията се разраства в международен мащаб. Всички продукти на Hetkinen се произвеждат във Финландия в собствените фабрики на компанията.

Мек мъх под краката ти. Бодливи борови иглички в дланта ви. Спокойната гора по здрач и необятното небе през нощта. Миризмата на сърцевина. Освободете се от ненужното. Преоткрийте своите ритуали и се доближете до корените си. Започнете да мислите просто.

Нашата компания вярва, че животът в хармония с природата е един от най-големите ангажименти, които можем да поемем в живота си. Ние обичаме гората и нейните дървета и това е най-голямото вдъхновение, когато създаваме нашите продукти. Нашата философия е да доближим хората, които използват тези продукти, до природата в забързаното им ежедневие.

Ние уважаваме мъдростта на северната пустиня и ползите за здравето, които тя може да ни предложи. Познаването на лечебните свойства на различните дървета ни помага да създадем балансирани смеси за естествена грижа за кожата. Те подхранват, освежават, успокояват и допълват кожата на всяка възраст.‍

При проектирането на нашите продукти ние започваме от чисти и минимални съставки, като винаги имаме предвид безопасността на продукта както за потребителя, така и за природата. Използваме възможно най-малко съставки. Ние не „измисляме“ продуктите си с безкрайни списъци с луксозни съставки. Вместо това премахваме всичко излишно и поддържаме нашите продукти възможно най-минималистични, без да компрометираме желаните ефекти.

Всички продукти са направени от 100% натурални съставки. Не съдържат никакви изкуствени аромати или добавки. Цялата ни продуктова линия е веган. Всички съставки, които използваме са на растителна основа.

Основата за красива и блестяща кожа е изградена върху това, което влиза в контакт с тялото ви. Това, което ядете и дали пиете достатъчно, играе важна роля в тази предизвикателна задача. Външните замърсявания, източниците на стрес и ефектите от стареенето също могат да направят кожата ни суха и увредена. Трябва да обръщаме особено внимание на това какво поставяме върху кожата си, тъй като всички съставки се абсорбират директно в тялото ни.

Съставките на линията Hetkinen са внимателно подбрани. Съдържат екстракти, естествено растително масло, растителни мазнини, витамини и етерични масла от различни дървета. Те добавят вкусен аромат към вашата грижа за кожата.

Надяваме се нашите продукти да ви помогнат да погледнете дърветата с нови очи: да видите тяхната красота и гъвкавост. Гората и дърветата държат ключовете към нашето здраве!